Objavljeno: 03. 06. 2024 - 7:22
Flagship Samsung galaxy s24 ultra

Ako tražite uređaj koji redefinira što znači biti flagship smartphone, ne tražite dalje od Samsung Galaxy S24 Ultra. Samsung nas je ponovno oduševio, a ovaj najnoviji dodatak njihovoj Galaxy Ultra seriji donosi niz inovacija koje će vas natjerati da zaboravite na sve prethodne verzije.

Samsung Galaxy S24 Ultra

 

Dizajn: Oklop od titana

 

Jedna od najuzbudljivijih značajki Samsung Galaxy S24 Ultra je njegov dizajn. Uređaj ima oklop od titana koji ne samo da dodaje luksuznu notu, već i osigurava izdržljivost. Zamislite moć i snagu u vašim rukama, dok u isto vrijeme uživate u nevjerojatnoj eleganciji.

Naravno, Samsung nije zaboravio ni na zaštitu zaslona. Corning® Gorilla® zaštita osigurava da vaš zaslon ostane netaknut, čak i nakon najzahtjevnijih situacija.

 

Performanse: Qualcomm SM8650-AC i vrhunski NPU

 

Pod poklopcem, Samsung Galaxy S24 Ultra nosi Qualcomm SM8650-AC procesor koji pruža vrhunske performanse bez presedana. Bilo da se radi o igranju igara, multitaskingu ili jednostavnom pregledavanju interneta, ovaj čip će vam omogućiti nevjerojatno glatko iskustvo.

A što je s AI-jem? Samsung Galaxy S24 Ultra ima vrhunski NPU koji omogućuje vodeću kameru u industriji. Inteligencija vašeg uređaja nikada nije bila toliko napredna.

 

Kamera: 200 MP za detalje koji se suprotstavljaju stvarnosti

 

Svi znamo koliko je kamera važna za moderan smartphone korisnik. Samsung Galaxy S24 Ultra dolazi s 200 MP kamerom koja snima nevjerojatne detalje – toliko stvarno da ćete pomisliti kako ste ponovno na mjestu snimanja.

Ali to nije sve; Samsungovo najsnažnije Quad Tele uvećanje dosad omogućuje vam da zabilježite najudaljenije objekte s apsolutnom preciznošću. Digitalno uvećanje se približava, AI Zoom ga pojačava – savršen spoj tehnologija za svaki snimateljski izazov.

ProVisual mehanizam svaki noćni prizor snima u jasnim detaljima zahvaljujući najnovijim AI algoritmima. Fotografiranje zaista nikada nije bilo ovako jednostavno i impresivno!

 

Značajke koje volimo

 

Super HDR: AI od pregleda do objave

Zahvaljujući Super HDR tehnologiji sada možete očekivati nevjerojatnu kvalitetu slike od pregleda do objave. Sve vaše fotografije i videozapisi izgledat će zapanjujuće – kao profesionalna remek djela.

S Pen olovka

Jedna od omiljenih značajki korisnika Samsung Galaxy serije je S Pen olovka koja dolazi uz Samsung galaxy S24 Ultra. Bez obzira radite li bilješke, crtate ili jednostavno navigirate kroz aplikacije, S Pen podiže korisničko iskustvo na novu razinu.

Circle to Search i Live Translate: Praktični alati za svakodnevicu

Sa Circle to Search opcijom dovoljno je samo nacrtati krug oko riječi ili slike koju želite pretražiti. Vrlo jednostavno! Live Translate omogućuje vam prevođenje teksta u realnom vremenu – nikada lakše niste komunicirali s ljudima iz drugih kultura i jezika.

 

I za kraj:

 

Samsung Galaxy S24 Ultra predstavlja vrhunac tehnološki inovacija ove godine. Sa svojim impresivnim dizajnom, vrhunskim performansama i naprednim značajkama kao što su 200 MP kamera i omiljena S Pen olovka, jasno je zašto ovaj uređaj postavlja nove standarde na tržištu pametnih telefona.

Ako želite najbolje što moderni mobiteli mogu ponuditi, ne tražite dalje od Samsung Galaxy S24 Ultra – jer ovo je flagship koji redefinira inovaciju!

Moglo bi vas zanimati:

Podijelite:
  Blog - Sve
 
 

eGarner je rastući projekt mladih i entuzijastičnih poduzetnika i zaljubljenika u IT koji za svoju misiju imaju olakšati i pružiti najbolju uslugu svojim partnerima i kupcima.Vizija eGarnera temelji se na potpunoj, kvalitetnoj i efikasnoj usluzi svojim partnerima u području računalne i mobilne tehnologije s ciljem digitalizacije i uvođenja inovativnih rješenja u sektoru prodaje i distribucije te omogućavanja bolje usluge i većeg zadovoljstva krajnjih potrošača.