Objavljeno: 12. 06. 2024 - 7:12
Dell UltraSharp U2723QE: vaš novi alat za savršenu preciznost boja i visoki kontrast

Kad je riječ o izvanrednoj kvaliteti slike, Dell UltraSharp U2723QE ne poznaje kompromise.

Dell UltraSharp U2723QE je monitor vrhunskih karakteristika, kombinirajući inovativnu tehnologiju i nenadmašnu paletu boja, postavlja nove standarde u svijetu vizualnih prikaza. Bez obzira tražite li izuzetnu preciznost za profesionalne zadatke ili jednostavno želite uživati u blještavim vizualima, Dell UltraSharp U2723QE čini idealan izbor.


Savršen spoj inovativne tehnologije i nevjerojatne dubine boja

Dell Ultrasharp U2723QE dolazi opremljen IPS Black panelom, koji nudi nevjerojatnu dubinu crna te bogatu paletu boja. Ovaj spoj inovativnih tehnologija pruža korisnicima mogućnost uživanja u širokom spektru boja. Sa sRGB spektrom boja, Dell UltraSharp U2723QE monitor podržava paletu koja osigurava preciznost lijepe slike, idealne za svakog grafičkog dizajnera ili fotografa.
Karakteristike koje čine razliku

Jedna od ključnih karakteristika Dell UltraSharp serije je njegova sposobnost da pruži istinski doživljaj prave briljantnosti (True Brilliance). Zahvaljujući ovoj tehnologiji, Dell UltraSharp U2723QE monitor nudi nevjerojatan nivo detalja i izrađuje vizuale s biljantnim sjajem koji impresioniraju na prvi pogled.

ComfortView Plus – ugrađena funkcija koja smanjuje štetno plavo svjetlo bez ikakvih kompromisa u vjerodostojnosti boje.
Dell Display Manager – alat koji omogućuje korisnicima učinkovit nadzor i kontrolu nad više aplikacija putem intuitivnog sučelja.

U današnjem digitalnom dobu, gdje je uređivanje fotografija i videozapisa postalo sastavni dio mnogih profesionalnih i hobi projekata, važnost kvalitetnog monitora ne može se precijeniti. Dell U2723QE izdvaja se kao jedan od vodećih modela na tržištu kada je u pitanju uredski rad, ali i precizno uređivanje fotografija i SDR videa. Kao dio 27″ 4K IPS monitora, ovaj model pruža iznimno živopisne i oštre slike, što ga čini idealnim alatom za sve koji se bave vizualnim sadržajem.


Ono što Dell UltraSharp U2723QE čini posebno privlačnim za profesionalce u području fotografije i videoprodukcije je IPS crni panel koji posjeduje jedinstveni omjer kontrasta od 2000:1. Ovaj monitor tako nudi dublje crne boje i bolji opći dojam slike u usporedbi s tradicionalnim IPS monitorima. Pored toga, visoka vršna svjetlina i profesionalna tvornička kalibracija jamče vjernost boja ravno iz kutije, što je od presudne važnosti za precizno uređivanje.


Dell UltraSharp U2723QE nije samo tehnički superioran, već i praktičan za korisnike. Zahvaljujući svojim impresivnim značajkama, ovaj monitor je postao ključni alat za fotografe, videografe i dizajnere koji traže vrhunsku kvalitetu i pouzdanost pri uređivanju svojih projekata. U konačnici, bilo da radite profesionalno ili kao zaljubljenik u visokokvalitetni vizualni sadržaj, Dell UltraSharp U2723QE nudi kombinaciju performansi i preciznosti koja je teško nadmašna.

Produktivnost otključana: vaše središta za povezivanje

Dell UltraSharp U2723QE zauzima centralno mjesto na vašem radnom stolu, nudeći brojne opcije povezivanja koje uključuju HDMI, DisplayPort i USB-C. Ovo vaše središte za povezivanje omogućava jednostavnu integraciju s raznim uređajima i operativnim sustavima. Tehnologija omogućava korisnicima da budu produktivniji nego ikad prije.
Izrađen za udobnost

Dell se pobrinuo da svaki aspekt korištenja Dell UltraSharp U2723QE bude prilagođen korisniku:

Vješto izrađen stalak koji omogućava prilagodbu visine, nagiba i zakretanja monitora.
Razmišljaj zeleno za danas i sutra – proizvod je dizajniran s obzirom na smanjenje utjecaja na okoliš.

Zaključak: monitor vrhunskih karakteristika

Dell UltraSharp U2723QE nije samo običan monitor; to je alat dizajniran da unaprijedi vašu produktivnost dok pruža izvanredni kvaliteta slika. S njegovim savršenim spojem inovativnih tehnologija i nevjerojatnom dubinom crna boja, Dell UltraSharp U2723QE podržava širok spektar profesionalnih potreba. Nema boljeg izbora za one koji traže izuzetan preciznost u svakom pogledu. Investirajte u kvalitetu s Dell UltraSharp U2723QE monitorom – vašim novim alatom za savršenu preciznost boja i visoki kontrast.

PDF DOKUMENT Dell UltraSharp U2723QE

 

VIDEO YOUTUBE:


 

Moglo bi vas zanimati:

Podijelite:
  Blog - Sve
 
 

eGarner je rastući projekt mladih i entuzijastičnih poduzetnika i zaljubljenika u IT koji za svoju misiju imaju olakšati i pružiti najbolju uslugu svojim partnerima i kupcima.Vizija eGarnera temelji se na potpunoj, kvalitetnoj i efikasnoj usluzi svojim partnerima u području računalne i mobilne tehnologije s ciljem digitalizacije i uvođenja inovativnih rješenja u sektoru prodaje i distribucije te omogućavanja bolje usluge i većeg zadovoljstva krajnjih potrošača.